Ik ga het gewoon hardop zeggen. Ook vrouwen hebben soms gewoon zin om te neuken. Om tegen een muur aangezet te worden. Om keihard genomen te worden. Pardon my French. Maar goed, het hoge woord is eruit. Ik heb het gezegd. Fucking guilty as charged. Waarom vinden wij, als geëmancipeerde chickies, dat toch moeilijk om hardop uit te spreken?

Wat ik jou ga vertellen is going to blow your mind. Het is namelijk niet onze schuld. Alles is gebaseerd op een broodje aap verhaal. Op één grote leugen, die al rondging toen wij onze luiers nog aan het volkakken waren: “Pas op voor mannen, lieverd. Mannen denken maar aan één ding.” Herken jij ‘m? Deze tegeltjeswijsheid?

Wij, vrouwen, chickies, bitches, hebben de demonstrerende krijgers -genaamd ‘Pap’ en ‘Mam’- veel te danken. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij een carrière kunnen hebben. Mogen genieten van het leven zonder man. En niet meer getrouwd hoeven zijn om ‘legaal’ seks te hebben. Toch hebben diezelfde helden ons ook in de waan gelaten dat chicks niet zomaar met een random man de koffer in mogen duiken. Mannen zijn slecht. Seks is slecht.

Kortom, mannen die maar op één ding uit zijn: getting laid. Maar hallo. Chicks willen net zo goed een piemel scoren. Lekker krikken met haantjes. Tijgerpuntjes binnenharken. Pandapunten wegspelen. En eerlijk is eerlijk. Sinds wij begonnen zijn met quinoa, lijnzaad en andere gezonde shit, is ons libido sky high. Zink-levels waar de gemiddelde man niet eens aan kan tippen, als die zou willen.

Natuurlijk zijn er verschillen tussen mannen en vrouwen. Jongetjes hebben een piemel. Meisjes hebben een plasser. Buiten dat zijn de verschillen niet zo groot. Millennials, zowel haantjes als chickies, willen gewoon genieten van het leven. Seks hebben als ze er zin in hebben. Pandapunten wegstrepen. Op piemels jagen.

Ik ga jou niet vragen ineens massaal te demonstreren, petities te tekenen of actiegroepen op te zetten. Maar het is tijd om voor eens en voor altijd deze leugen de kop in te drukken. Dus ladies: spread the word. Vertel de waarheid. Ik reken op jullie. Speel het spelletje. Ontbijt buiten de deur. Het is oké. Ook wij mogen dat gewoon. Ik sta dit weekend in ieder geval in de kroeg met een missie. Wat doe jij?


Benieuwd naar het volgende Lul Verhaal? Volg Mug&Olifant om een melding te krijgen!

*Volg Mug&Olifant op Facebook!*

*Volg Mug&Olifant op Instagram!*

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.