Garantie

Waar komen ze nog? Je weet wel. Die mannen waar je kriebels van in je buik krijgt. Waar je libido van op hol slaat. Waar je de hele godganse dag met zo’n zelfvoldane kut glimlach van op je gezicht rondloopt.

Tsja. Ik wou dat ik het je kon vertellen. Graag zelfs. Met alle liefde in mij had ik jou van deze info willen voorzien. Zelf ben ik namelijk ook al maanden op zoek naar dé kroeg, sportschool of geheime ontmoetingsplek waar deze heren vandaag de dag samenkomen.

Er was een tijd dat je garanties had in de kroeg. Wanneer je een borrel ging doen, dan had je simpelweg de zekerheid dat je met minstens één semi aantrekkelijke vent een tongzoen uit ging wisselen.

Soms draaide je quasi nonchalant de hele avond om elkaar heen. Soms vroeg je een vuurtje terwijl je helemaal niet rookt. Andere keren pakte je iemand bij binnenkomst al direct op zn giecheltje. Hoe dan ook, linksom of rechtsom, je ging gewoon die kroeg in met fucking garanties.

Garantie. Die garantie heb ik niet meer. Ik kan al maanden niet meer zeggen dat ik vrijdagnacht, tijgerend op mijn knieschijfjes, naar huis kruip met die tongzoen op zak. En ijdel als ik ben, heb ik eigenlijk niet het idee dat dat aan mij ligt.

Nee, ik word knapper met de jaren. Daar moet ik wel in geloven. Nee. Het kan simpelweg niet aan mij liggen. Het ligt aan die mannen. Waar zijn die mannen waar je gewoon zin in had om even tegen een muurtje aan te gaan staan?

Je weet wel. Die mannen die nu massaal afwezig zijn in het Haarlemse nachtleven. Die knappe mannen met borsthaar. Die je libido doen stijgen en je de hele dag met zo’n zelfvoldane kut glimlach laten rondlopen. Dus kan iemand mij godverdomme vertellen waar al die mannen zich tegenwoordig bevinden?


Benieuwd naar het volgende Lul Verhaal? Volg Mug&Olifant om een melding te krijgen!

*Volg Mug&Olifant op Facebook!*

*Volg Mug&Olifant op Instagram!*

This Post Has One Comment

  1. Pingback: De Ambtenaar - Mug & Olifant

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.